2010.01.17. 19:04
Kosárka tészta.
Hozzávalók:
A tésztához 1 adag: 10dkg cukor, 15dkg zsír, 2 egész tojás, ezeket jó habosra összekeverni, 40dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor, összegyúrjuk.
Krémje: 1/2 l tej, 2 tojás sárgája, 4 kanál liszttel sűrűre fözzük.
Elkészítése: A rámát 20dkg cukorral habosra keverjük. Jó egy kicsit a hűtőbe tenni és összekeverjük a kihült fözöt krémmel. És ezzel tötjük a kisült formákat.
Szólj hozzá!
Címkék: sütemények
A bejegyzés trackback címe:
https://kiara67.blog.hu/api/trackback/id/tr901680097
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.