Kiara67 2010.01.17. 19:04

Kosárka tészta.

Hozzávalók:

   A tésztához 1 adag: 10dkg cukor, 15dkg zsír, 2 egész tojás, ezeket jó habosra összekeverni, 40dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor, összegyúrjuk.

   Krémje: 1/2 l tej, 2 tojás sárgája, 4 kanál liszttel sűrűre fözzük.

Elkészítése: A rámát 20dkg cukorral habosra keverjük. Jó egy kicsit a hűtőbe tenni és összekeverjük a kihült fözöt krémmel. És ezzel tötjük a kisült formákat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiara67.blog.hu/api/trackback/id/tr611680097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.